ahladvocaten is op zoek naar studenten voor een student-stage lees hier meer informatie

Coronavirus

Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus informeren wij u over onze maatregelen om klanten, relaties en personeel zo goed mogelijk te beschermen.
Het uitgangspunt is dat onze dienstverlening volledig op peil blijft, en wij de belangen van onze cliënten blijven behartigen.

In het algemeen volgen wij de informatie die vermeld staat op de website van het RIVM (rivm.nl). Daarnaast volgen wij vanzelfsprekend de maatregelen die de regering voorstelt (overheid.nl). AHL advocaten beschikt over technologische mogelijkheden om advocaten buiten het kantoor te laten werken. Dat zal de komende periode ook vaker het geval zijn. Advocaten zijn via hun mobiele nummer, het kantoornummer, fax en e-mail onveranderd bereikbaar. Wel zullen afspraken in principe omgezet worden naar een telefonische afspraak. Indien een afspraak in persoon noodzakelijk is, zullen we die mogelijkheid per situatie bekijken. Voor zittingen en andere afspraken bij rechtbanken en andere instanties en organisaties zullen we in samenspraak met de cliënt bekijken wat de te volgen stappen zijn. Daarbij zijn wij uiteraard ook afhankelijk van de richtlijnen die die instanties en organisaties hanteren. Vooralsnog lijken er geen consequenties te zijn voor behandeling van de dossiers bij instanties.

Voor vragen over de gevolgen van het coronavirus voor uw zaak kunt u uiteraard altijd contact opnemen met uw advocaat of met het secretariaat.