ahladvocaten is op zoek naar studenten voor een student-stage lees hier meer informatie

Een ontslag kan je ontregelen, aan welke kant je ook staat.

Arbeidsrecht

Arbeidsrechtadvocaat in Utrecht nodig bij dreigend ontslag? Schakel op tijd een arbeidsrechtspecialist in!

Waarom een gespecialiseerde ontslagadvocaat in Utrecht?

• Juridische en tactische ondersteuning bij slecht nieuws van uw werkgever
• Deskundig advies tijdens de ontslagzaak
• Overwicht tijdens de procedure
• Financieel advies na de ontslagzaak

Juridische en tactische ondersteuning bij slecht nieuws van uw werkgever

U heeft problemen op het werk, een slecht nieuws-gesprek met uw werkgever gehad of u heeft een kritische brief van uw werkgever gekregen. U voelt aan uw water dat u moet reageren, maar u weet niet hoe. Na een korte intake met onze ontslagrechtspecialist wijst hij u de weg en behoedt hij u voor veel gemaakte fouten.

Desgewenst leest onze ervaren arbeidsrechtadvocaat over uw schouder mee bij wat u terug schrijft of, in meer dreigende gevallen, schrijft hij uw werkgever rechtstreeks aan. Veelal blijft de daarmee gepaard gaande tijd voor onze arbeidsrechtspecialist zo gering dat u echt geen honderden Euro’s kwijt bent. U verdient de investering later in veelvoud terug.

Deskundig advies tijdens de ontslagzaak

Uw werkgever doet u een voorstel tot beëindiging van uw arbeidsovereenkomst of kondigt een ontslagprocedure aan. Vanzelfsprekend weet onze ontslagrechtspecialist of er voldoen-de reden is voor ontslag en/of het aanbod redelijk is. Is dat genoeg? Nee, natuurlijk niet.

De meerwaarde van een ervaren arbeidsrechtadvocaat is in de eerste plaats dat hij of zij de druk die het ontslag voor u met zich meebrengt onmiddellijk verlicht door – afhankelijk van uw wens – de strijd aan te gaan met uw werkgever volgens een met u te overleggen strategie. Van veel cliënten horen wij dat zij hun jurist van de vakbond of rechtsbijstands-verzekering zo passief vinden. Onbegrijpelijk! Onze ontslagrechtspecialist reageert pro-actief, ten behoeve van uw terugkeer dan wel ter verkrijging van een zo hoog mogelijke ontslagvergoeding en haalt zo de druk van uw schouders. Een (dreigend) ontslag levert voor u al genoeg stress op.

Hoe dan ook heeft uw werkgever vanaf de inschakeling van onze arbeidsrechtadvocaat er één probleem bij: hij heeft nu een advocaat tegenover zich met meer dan 20 jaar ervaring, die lid is van dé specialistenvereniging arbeidsrecht advocaten (VAAN). U zult zien dat uw werkgever zich anders gaat opstellen, waarna onze ontslagrechtspecialist voor u de ruimte neemt om uw doelen te bereiken.

Overwicht tijdens de procedure

Nu wordt het menens: stelt u zich voor hoe u zich voelt als u in een procedure verzeild raakt en u heeft twijfels aan de deskundigheid en/of het gezag van uw advocaat?
Een procedure kent vele voetangels en klemmen. Onze arbeidsrechtspecialist in Utrecht loodst u hier vakkundig door. Met onze ontslagspecialist weet u zich verzekerd van de hoogste mate van deskundigheid, ervaring en betrokkenheid.

Financieel advies na de ontslagzaak

Bij een ontslag komt heel veel kijken. U komt gegarandeerd met vragen te zitten over de besteding van uw bruto-vergoeding, uw ww-uitkering, eventuele outplacement, enz. Veel advocaten en juristen verwaarlozen deze taak. Onze specialist arbeidsrecht heeft de antwoorden paraat en zal u veelal pro-actief op weg helpen.

Kosten van een ontslagspecialist

De kosten van een ontslagrechtspecialist kunnen vaak volledig verhaald worden op uw werkgever. Ook ligt het tarief van onze ontslagrechtspecialist lager dan het door zijn vakgenoten gehanteerde gemiddelde. Voorts is hij bereid om u bij te staan op pro deo basis.

Klik?

Maak snel een afspraak via de secretaresse (030-2302060) tussen 09.00 – 12.30 uur of 13.30 – 17.00 uur of mail naar aartsen@ahl-advocaten.nl.

Mail

Wij zijn aangesloten bij de specialisten Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (www.vaan-arbeidsrecht.nl).