Vacature  (juridisch) secretaresse (parttime) Geïnteresseerd?  lees hier voor meer informatie.

ahladvocaten is op zoek naar studenten voor een student-stage lees hier meer informatie

Ook in deze uitzonderlijke tijd zijn wij in staat u verder te helpen window.onload = function() { Calendly.initBadgeWidget({ url: 'https://calendly.com/menkveld', text: 'Boek zelf direct een afspraak bij Mr. Menkveld', color: '#00a2ff', textColor: '#ffffff', branding: true }); }

Personen- en familierecht

De 1e bespreking

De corona-maatregelen zijn opgeschort. Toch blijven wij de mogelijkheid bieden om contact te hebben via videobellen. Wij gebruiken daarvoor ZOOM.

Wilt u een kennismakingsgesprek met Mr. Lodder, gebruik dan het onderstaande formulier of bel met het kantoor (030-2302060), en maak met de secretaresse een afspraak voor een ZOOM-afspraak. Geef uw (volledige) naam en uw emailadres aan de secretaresse door. U krijgt dan tijdig vóór de video bel-afspraak een link toegestuurd waarmee u toegang krijgt tot ZOOM. Mr. Lodder kan u dan voor die afspraak uitnodigen en de bespreking vindt, weliswaar op afstand, maar toch met wederzijds beeld plaats.

Wilt u een kennismakingsgesprek met Mr. Menkveld, gebruik dan de blauwe button. U kunt dan rechtstreeks in de agenda van Mr. Menkveld een afspraak boeken.

Natuurlijk kunnen ook onze bestaande relaties van deze mogelijkheden gebruik maken.

Formulier om een ZOOM bespreking Personen- en Familierecht aan te vragen

Heeft u al een zaak lopen bij Mr. Lodder? *
Indien mogelijk graag op het volgende tijdstip *

Advocaat personen- en familierecht in Utrecht

Indien een huwelijk wordt beëindigd, dan wel de relatie wordt verbroken dan vormt dat voor veel mensen een moeizaam, emotioneel en zakelijk ontwrichtend proces. Een echtscheiding is voor alle betrokkenen zeer ingrijpend. Er dient een groot aantal zaken te worden geregeld.

De ahladvocaten zijn in dat geval de aangewezen personen om u hierin bij te staan. Deze helpen u met het opstellen van een echtscheidingsconvenant, een echtscheidingsverzoek, de omgangsregeling, de alimentatieregeling en al het andere dat nodig is om de scheiding zo vlekkeloos en pijnloos mogelijk te laten verlopen.

De ahladvocaten zijn van alle markten thuis. Wij weten dat het vaak om complexe zaken gaat en staan u bij met vakinhoudelijke kennis. Onze advocaten geven u het gevoel van zekerheid en, misschien nog wel belangrijker, het vertrouwen in een goede afloop.

Bij ieder familierechtelijke zaak gaat er een langere periode van twijfel en zorgen aan vooraf. Op ons kantoor wordt in een eerste gesprek, dat gemiddeld ongeveer anderhalf uur duurt, indien gewenst, aandacht voor een stukje geschiedenis en emotie gegeven. In dat gesprek wordt verder ook al stilgestaan bij de meer zakelijke gevolgen van het proces. Alle soorten zaken op het gebied van familierecht worden in behandeling genomen. U kunt dan denken aan:

 • Echtscheiding, al dan niet gemeenschappelijk
 • Opstellen ouderschapsplan
 • Opstellen convenant
 • Gezag en omgang (contactregeling)
 • Erkenning / ontkenning vaderschap
 • Kinder- en partneralimentatie of wijziging daarvan
 • Boedelscheiding
 • Kinderbeschermingsmaatregelen: uithuisplaatsing & ondertoezichtstelling
 • Voogdij
 • Scheiding van tafel en bed
 • Naamswijziging
 • Verbreking samenleving

De procedure die bij de rechtbank moet worden gevoerd, zal in overleg met u in gang worden gezet. De daarin te kiezen strategie zal steeds in goed onderling overleg met u worden gekozen, waarbij kwaliteit en gedegenheid in acht worden genomen De persoonlijke wensen staan daarbij altijd voorop.

ahladvocaten werkt met een gratis kennismakingsgesprek waarvoor een afspraak gemaakt kan worden. Dit gratis gesprek duurt maximaal een half uur per cliënt of per rechtsprobleem.

Neem contact op met ahladvocaten Utrecht.Naar mediator.

Formulier om een ZOOM bespreking Personen- en Familierecht aan te vragen

Heeft u al een zaak lopen bij Mr. Lodder? *
Indien mogelijk graag op het volgende tijdstip *