Partners

Expat Center Twente

Sinds 1 oktober 2017 is AHL Advocaten een partnerschap aangegaan met Expat Center Twente! Het Expat Center Twente helpt expats op weg in de regio en ontzorgt bedrijven die werken met expats. Deze hoger opgeleide buitenlandse kenniswerkers en de HR managers van geïnteresseerde bedrijven kunnen bij het Expat Center Twente terecht met vragen over regelgeving, wonen en scholing. AHL Advocaten zal als partner aan deze expats en bedrijven juridische diensten verlenen op het gebied van het vreemdelingenrecht. Voor meer informatie over het Expat Center Twente en onze samenwerking kunt u kijken op hun website:

Bekijk de website

 


WalenberghVanOs

WalenberghVanOs werkt met ons samen aan wie we (willen) zijn en hoe we ons presenteren. René en Piet hebben het leukste werk van de wereld, zeggen ze. Lekker timmeren, schaven en schuren aan plannen, concepten, teksten en ontwerpen. Net zo lang tot alles klopt. Verrassende, vaak voor de hand liggende oplossingen waar je zomaar overheen kijkt – simpel op z’n best – daar houden ze van en doen ze alles voor. Onze ‘persoonlijke’ website en dito visitekaartjes zijn daar een mooi voorbeeld van! Meer zien?

Bekijk de website

 


PPREP.co

Frontend webbureau dat onze site heeft gebouwd en ons adviseert bij vraagstukken rondom online strategie en de uitrol daarvan. PPREP.co bestaat sinds 2013 en specialiseert zich in frontend web development, dit gaat over de juiste vorm van de site voor ieder apparaat (responsiveness), online zichtbaar zijn (SEO) en meetbaarheid van sites (analytics).

Bekijk de website