Vacature  (juridisch) secretaresse (parttime) Geïnteresseerd?  lees hier voor meer informatie.

ahladvocaten is op zoek naar studenten voor een student-stage lees hier meer informatie

Jansen

Flip Jansen

Flip Jansen heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de University of Essex, Verenigd Koninkrijk, waarin hij zich heeft gespecialiseerd in het (internationale)vreemdelingenrecht.

Nadat hij had gewerkt bij de Nederlandse ambassade in Abuja, Nigeria, is hij in 2010 gestart in de advocatuur. Hij heeft zich gericht op het vreemdelingenrecht. Flip Jansen is gespecialiseerd in alle aspecten van het vreemdelingenrecht (waaronder arbeidsmigratie, gezinshereniging, asiel en vreemdelingenbewaring). Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in het voeren van juridische procedures tegen opgelegde bestuurlijke boetes wegens overtreding van de Wet arbeid vreemdelingen.

De kracht van Flip Jansen is dat hij snel, duidelijk en goed kan adviseren over de diverse mogelijkheden van legaal verblijf en arbeid in Nederland. Hij neemt de cliënt bij de hand bij het aanvragen van een verblijfs- of tewerkstellingsvergunning. Verder heeft hij veel proceservaring in procedures inzake de intrekking of weigering van een verblijfsvergunning. Zijn doel is om samen met cliënt te streven naar het gewenste resultaat, 24 uur per dag / 7 dagen per week.

CV

Mr. Flip Jansen
Rechtsgebieden:
Vreemdelingenrecht

Advocaat sedert
2011

Opleidingen
• Radboud Universiteit Nijmegen, afstudeerrichting strafrecht

Lid van
• Werkgroep rechtsbijstand vreemdelingen
• Specialistenvereniging migratierecht advocaten (SVMA)
• Vereniging Asieladvocaten & -Juristen Nederland

Bijzondere functie(s)
Lid van de Adviescommissie vreemdelingenrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten

T: 030-2302060 (algemeen)

F: 030-2300576

E: jansen@ahl-advocaten.nl