ahladvocaten is op zoek naar studenten voor een student-stage lees hier meer informatie

Verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd

Bent u langer dan 5 onafgebroken jaren in het bezit van een Nederlandse verblijfsvergunning, dan kunt u in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd. Er zijn twee soorten: EU-langdurig ingezetene en de verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd op nationale gronden.

Het belangrijkste verschil is dat u als EU-langdurig ingezetene makkelijker een verblijfsvergunning kan aanvragen in één van de andere EU-lidstaten. Voordeel van een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd is dat deze verblijfsvergunning moeilijk kan worden ingetrokken door de IND en u dus meer zekerheid in Nederland verschaft.

De immigratie specialisten van ahladvocaten hebben veel kennis om u te helpen bij de aanvraag voor een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd. Niet iedere verblijfsvergunning leent zich immers voor het verkrijgen van deze verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd. Bovendien moet u zijn geslaagd voor het inburgeringsexamen (of daarvan zijn vrijgesteld) en moet u zelfstandig en duurzaam blijven beschikken over voldoende middelen van bestaan om in aanmerking te komen voor deze verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd.

Wilt u meer informatie over deze verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd en welke voordelen dit voor u biedt, neem dan gerust contact op met onze vreemdelingenrecht advocaten van ahladvocaten.