Vacature  (juridisch) secretaresse (parttime) Geïnteresseerd?  lees hier voor meer informatie.

ahladvocaten is op zoek naar studenten voor een student-stage lees hier meer informatie

Asiel

Advocaat asielrecht in Utrecht

Bent u gevlucht uit uw land vanwege oorlog, onderdrukking of andere mensenrechtenschendingen en wilt u in Nederland bescherming inroepen? Wij van ahladvocaten kunnen u helpen bij uw asielprocedure in Nederland. Wij zijn asieladvocaten met veel (proces)ervaring in asielprocedures.

Ook als uw verblijfsvergunning asiel wordt ingetrokken, of als u uw familieleden naar Nederland wilt laten overkomen, dan bent u bij ons bij het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor een kosteloos gesprek.

Vreemdelingenbewaring

U, een familielid of een kennis van u zit in een detentiecentrum in het kader van vreemdelingenbewaring en u wilt uw eigen advocaat kiezen? De vreemdelingenrecht advocaat van ahladvocaten bezoekt vreemdelingen in bewaring en start direct de nodige procedures voor vrijlating bij de rechtbank. Deze vreemdelingen zitten namelijk in detentie, omdat de Nederlandse staat deze vreemdelingen wilt uitzetten. Uiteraard kan de vreemdelingenadvocaat van ahladvocaten vanwege de allround kennis op vreemdelingenrechtelijk gebied, meteen adviseren over mogelijke aanvragen voor een verblijfsvergunning. Het is raadzaam om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Medische behandeling / artikel 64 Vreemdelingenwet

Sommige mensen hebben grote medische problemen waardoor ze niet terug kunnen naar hun eigen land. Of omdat reizen niet mogelijk is, of omdat er in het eigen land geen of onvoldoende behandeling mogelijk is. In dergelijke situaties is het mogelijk een verblijfsvergunning aan te vragen, of om tijdelijk uitstel van vertrek te vragen op grond van artikel 64 Vreemdelingenwet. Ahladvocaten kan u helpen bij het starten van deze procedures.