AHL advocaten is op zoek naar een advocaat lees hier meer informatie

ahladvocaten zoekt ADVOCAAT (kostendeler)

Werken bij ahladvocaten, geloof het of niet, is een dream come true: in volledige vrijheid je praktijk uitbouwen vanuit een klassiek monumentaal pand in de Utrechtse binnenstad. Ondersteuning middels een goed geoutilleerde werkomgeving, professioneel secretariaat en vlotte collega’s die allemaal gespecialiseerd zijn in één rechtsgebied en die de derde helft (bijna) net zo belangrijk vinden als de wedstrijd. En dat allemaal tegen maandelijkse kosten waar je op de Zuidas graag tijdens een borrel over uitweidt…

Wegens een mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal m2 kantoorruimte, is er bij ahladvocaten ruimte ontstaan voor een advocaat die bij voorkeur een praktijk heeft met één à twee rechtsgebieden en die de overstap naar het ondernemerschap wil maken dan wel zijn of haar onderneming naar een next level wil brengen.

Daarvoor in de plaats heb je zelf ook een hoop te bieden zodat ónze droom ook een beetje uitkomt: aantoonbare verdiensten in jouw rechtsgebied op intellectueel/zakelijk gebied, een visie op het ondernemerschap dat aansluit bij de onze en bij voorkeur op het gebied van arbeidsrecht en/of (commercieel) immigratierecht. Minstens zo belangrijk zijn flexibiliteit, kunnen doorpakken, gezelligheid en humor.

Graag ontvangen wij je telefonische of schriftelijke reactie naar:

ahladvocaten t.a.v. mr. J.W. Aartsen
030-2302060 / aartsen@ahl-advocaten.nl
Maliesingel 2, 3581 BA Utrecht