ahladvocaten is op zoek naar studenten voor een student-stage lees hier meer informatie

Menkveld
Mediation: de beste manier om aan jullie nieuwe toekomst te werken.

Fred Menkveld

Fred Menkveld studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Aansluitend is hij sinds 1981 werkzaam als advocaat. Fred Menkveld heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en is vFAS-mediator. Zoekt u een mediator in Utrecht? Ik help u graag!

Na zich breed in de advocatuur georiënteerd te hebben (o.a. bestuursrecht, civiel recht, strafrecht,  sociaal verzekeringsrecht en vreemdelingenrecht) heeft Fred Menkveld zich van lieverlee toegelegd op het personen- en familierecht. Sinds eind jaren 90 is hij vFAS-mediator.

Een echtscheiding of verbreking van een relatie is een situatie waarin mensen zich vaak door heftige emoties laten leiden. Dat kan ontaarden in wat een vechtscheiding genoemd wordt. De uitkomst  daarvan is in de praktijk voor iedereen negatief, ook (soms zelfs met name) voor de kinderen. Daarom is het zaak om – ondanks de spanningen en negatieve gevoelens voor elkaar – toch te proberen in te zien dat de weg van overleg tot een betere uitkomst leidt. Fred Menkveld kan u daarbij als mediator behulpzaam zijn. Zijn credo: “de ruzie voorbij”.

Naar personen- en familierechtNaar mediationMail Mr. F.E.J. Menkveld

CV

Rechtsgebied: personen- en familierecht

Advocaat sinds 1981

Opleidingen:

VU Amsterdam

Specialisatieopleiding van de vFAS, vereniging Familierecht Advocaat Scheidingsbemiddelaar

Lid van vFAS

T: 030-2302060 (algemeen)

M: 06-51433777

F: 030-2300576

E: menkveld@ahl-advocaten.nl